kmCAT. La nova xarxa cooperativa

ACHV signa un conveni de col·laboració amb kmCAT cooperativa

Mercat Obert, la plataforma de comerç electrònic de kmCAT cooperativa, serà una realitat ben aviat.

En aquests moments, kmCAT ja ha obert la inscripció de socis consumidors i proveïdors a través del seu web, www.kmcat.coop, amb la intenció de poder començar la fase de «prova de càrrega» que permeti acabar de polir tots els elements que entren en joc en una plataforma d’aquestes característiques.


Mercat Obert ja ha superat amb èxit la prova de pujada de productes i ara està realitzant una prova real, de compra-venda en línia, entre un grup reduït de proveïdors i consumidors, que servirà per fer un test de qualitat tant a la operativa de tancar la cistella de la compra, com a la de pagament i facturació interna, com al sistema logístic i a la seva connexió amb la plataforma. Mentrestant, es completarà la inscripció dels socis que participaran en la fase definitiva que han anomenat «prova de càrrega», que servirà per comprovar que el sistema també funciona amb un volum més elevat de transaccions.


Es per això que avui us convidem a entrar al web de kmCAT i fer-vos socis proveïdors i, alhora, ser un dels molts Punts de Proximitat que formarà part de la xarxa de recollida de comandes per part dels socis consumidors.


Amb aquesta proposta, segur que kmCAT ajudarà a enfortir el comerç local, incorporant-lo al món del comerç digital, ampliant el mercat potencial de les nostres botigues i comerços i fent que gent del nostre barri vingui a recollir les seves comandes i a conèixer els nostres productes o serveis.