Nit del Comerç 2022

El proper divendres dia 25 de març l’Associació de Comerços de L’Hospitalet de l’Infant i La Vall de Llors celebra la trobada anual d’associats Nit del Comerç.

Des del 2019 que no s’havia pogut celebrar aquesta trobada i enguany ho han pogut tirar endavant amb moltes ganes de retrobar-se. Es tracta d’un acte de caire informal on l’objectiu principal és poder reunir-se, comentar les activitats que s’han dut a terme, les que estan previstes i analitzar una mica el sector.

Des de la Junta de l’Assocació destaquen l’mportància de pertànyer a les assocacions, per unir esforços i per dur a terme accions conjuntes. Actualment el petit comerç està tenint dificultats i al mateix temps noves oportunitats, i per això s’han de saber detectar i treballar sobre l’escenari actual.

L’acte finalitza amb un reconeixement als establiments que han celebrat l’aniversari en «desena», i per això es donarà un regal elaborat per l’artista local Rosa Tomàs als establiments associats que celebren 10, 20, 30, 40 i 50 anys.

Acaba l’acte amb un pica-pica a peu dret, per poder compartir una estona en un ambient distès.

Al marxar es farà entrega a cada assistent d’un detallet fet per una altra artista local Evelyn Roca.